Skoro to problem z releasu to zgłaszaj tu:
https://github.com/sfall-team/sfall/issues
musisz założyć konto jak jeszcze nie masz, ale biorąc pod uwagę powyższe toczenie piany to już założę że masz,
jak wspominałem Modding NMA jest od tworzenia i dyskusji nad modami do silnika Fo2 oraz narzedziami do ich tworzenia, Sfall to troche nie ta liga, choc sporadycznie developerzy sfalla się tu wypowiadają, to nie należy oczekiwać ze będą odpisywać na każde zawołanie..
TL
R masz problem z Sfallem?! Marsz na githuba sfalla do działu issues i tam męcz im bułę, jesteśmy skromnym podupadającym stowarzyszeniem fanów klasycznych falloutów, i rzadko kto jest tu uber pro hackerem, także sapanie tutaj, że ci sfall nie działa, nic nie wskóra.. chcesz spotkać niedźwiedzia idź do matecznika.. ergo chcesz pomocy z sfallem idź tam gdzie powstaje.. na githuba.. Devsi sfalla zaglądają tu tylko od święta, bo strona jest.. delikatnie ujmując... podupadająca.. ruch bliski zeru także nawet stali bywalcy są tu dość sporadycznie..
a teraz jeśli pozwolisz mam mam ważniejsze zajęcia niż obrzucanie się błotem z tobą..