Tactics = not liking me

Discussion in 'Fallout Tactics Help & Tech' started by Daemon Spawn, Jun 11, 2004.

  1. Daemon Spawn

    Daemon Spawn Old Warrior of the Wastes

    354
    May 15, 2003
    I looked for a problem like this one on the forum, but didn't find one. If I missed it, could I get the link to it pls. Thx.

    Installed, patched w/ 1.27, Windows XP

    Upon starting the game, it skips the intros, and goes directly to the main menu, and then automatically alt-tabs to desktop. Each time I try to reenter the game, it flashes the main menu, then auto alt-tabs out again.

    I've reinstalled many times, tweaked w/ DirectX a little, installed higher versions of it, lower, the one on the Tactics CD, nothing works.

    It's strange cause I've had Tactics on this computer before, and it worked fine...whatever. If there is no solution, Tactics has just earned my everlasting hatred.

    Oh yeah, my comp is able to handle it: P4
     
  2. Daemon Spawn

    Daemon Spawn Old Warrior of the Wastes

    354
    May 15, 2003
    Disregard this post. The problem persists. It worked only once, then after that, the problem resurfaced....





    The stupid program for some reason thought I didn't have enough disk space (I've encountered this problem with F1 and F2, but at least those games give you an error message saying it).

    Fuck you, Fallout Tactics, for not informing me of a stupid error that I could have fixed in 2 seconds.
     
  3. Daemon Spawn

    Daemon Spawn Old Warrior of the Wastes

    354
    May 15, 2003
    Nevermind, I fixed the problem.

    I just tweaked the virtual memory settings so that the system determined the page file size.

    Wow, look at this, the entire evolution of a problem, from citation to tinkering to solution, all in three posts. Heh.
     
  4. Jebus

    Jebus Background Radiant
    Orderite

    Jan 29, 2004
    If you need anything else, just ask.
     
  5. Tannhauser

    Tannhauser Venerable Relic of the Wastes
    Orderite

    Mar 18, 2004
    Looks like you had success with fixing your problem, good work. Though perhaps a little more time working on the problem before posting would be in order, as this thread shows.